BE O bottle

Water is iets waar we niet lang over nadenken. We draaien de kraan open, we hebben er zo gemakkelijk toegang toe, dat we vaak vergeten dat het eigenlijk een privilege is om drinkbaar water uit de kraan te hebben.

‘Per jaar gebruiken consumenten bijna 2 miljard plastic flessen. Dat is per persoon meer dan 100 plastic flessen.’- Rijksoverheid.

Dit kan anders dacht BE O bottle!

Stel je voor hoeveel van dit afval zou kunnen worden verminderd als iedereen dezelfde fles gewoon opnieuw zou gebruiken? En nog beter, een fles gemaakt van bioplastic? Een herbruikbare waterfles is een uitstekend relatiegeschenk: je geeft weg niet alleen een cadeau dat je klant bij elk gebruik aan jouw bedrijf herinnert, je levert ook een grote bijdrage aan het verminderen van plastic afval en het helpen van het milieu.

Het concept van BE O bottle?

BE O bottle staat erom bekend olie achter te laten waar het hoort, dus diep onder de grond.  De fles is gemaakt van 94% hernieuwbare materialen zoals suikerriet, cassave, algen en meer. Deze materialen zorgen voor een klimaatpositief bioplastic dat aan het einde van het gebruik kan worden gerecycled met andere kunststoffen. Zelfs de kleurstof is gemaakt van natuurlijke pigmenten, zoals overgebleven zeeschelpen voor de witte fles en houtskool voor de zwarte. Goed doordacht, hé?

BE O White 4 in a row _ Mint

Het is ook een geweldig product ,het is makkelijk aan te passen qua grootte (modulair), waardoor de fles in alle soorten tassen past en gemakkelijk in de vaatwasser kan. De fles is inderdaad niet alleen geschikt voor water. Als je een sapliefhebber bent, aarzel dan niet om het in je BE O te gieten. Omdat de fles vrij is van BPA en chemicaliën, is het ook een veilige optie voor kleine kinderen. Vooral zij zullen de vrolijke kleuren helemaal te gek vinden!

Trees for the Future

Net toen je dacht dat de voordelen voorbij waren, is hier nog een extraatje dat BE O bottle dé perfecte kandidaat voor herbruikbare flessen maakt. Voor elke gekochte fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future. Ook dit is nog een manier om jouw impact op klimaatverandering te verminderen.

De planeet helpen kan er vanuit ieders perspectief heel anders uitzien. Maar het is belangrijk om in elk aspect van het leven duurzame keuzes te maken. Consumenten vinden duurzaamheid nu belangrijker dan ooit, dus een biologisch relatiegeschenk levert je zeker wat extra punten op. Laten we van de wereld een betere plek maken, of zoals BE O bottle het graag zegt: let’s BE ORGANIC!