Offerte aanvragen Waka Waka?

Dat doe je bij Green Earth Products!

  • Vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen
  • Eigen assortiment betekent snelle levering
  • Op kantooruren binnen 2 uur contact
  • Grootste in Nederland

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

Offerte aanvragen Waka Waka

 

Op zoek naar een origineel geschenk? Laat jouw Waka Waka bedrukken!

Green Earth Products biedt jou de kans om een origineel product nog origineler te maken. Wij kunnen namelijk Waka Waka Powers+ en Waka Waka Lights bedrukken en personaliseren met jouw logo. Dit duurzame cadeau is goed in te zetten als relatiegeschenk, promotiemiddel en eindejaarsgeschenk.

Niet alleen verblijd je de ontvanger maar tevens help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka Foundation helpt gezinnen in nood in rampgebieden en oorlogsgebieden: SHARE THE SUN!

Waka-Waka-kinderen-op-school

WakaWaka Light en WakaWaka Power+

WakaWaka betekent ‘helder licht‘ in Swahili. De producten op zonne-energie van WakaWaka beschikken over de meest efficiënte solar led-lamp ter wereld. Het product is voorzien van gepatenteerde, revolutionaire solar technologie die zorgt voor 16 uur uitstekend licht op maar 1 dag laden in de zon. Voor alle verkochte WakaWaka Powers en WakaWaka Lights geldt; SHARE THE SUN! Wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka heeft al meer dan 250,000 huishoudens bereikt. Dit betekent dat meer dan een miljoen mensen nu WakaWaka producten gebruiken. Bestemmingen zijn gebieden waar vluchtingen van de burgeroorlog zijn, ebola gebieden en de Philipijnen, Syrië en Griekenland (Lesbos).

5.000 WakaWaka’s naar kamp Moria, Lesbos, Griekenland

In september 2020, ontstond er een brand in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Wonder boven wonder zijn er geen doden of gewonden gevallen tijdens de brand. Na de brand was er geen plek meer voor de bewoners van het kamp en zo kwamen ze in een situatie terecht met een gebrek aan voedsel en water en daarnaast hadden ze geen onderdak. Er moest actie worden ondernomen om deze mensen te helpen en te voorzien van levensmiddelen en hulpgoederen om de situatie dragelijker te maken. Samen met geweldige organisaties en particuliere donateurs was het mogelijk om meer dan 5000 WakaWaka’s te verdelen onder de bewoners van het voormalige kamp Moria.

WakaWaka Impact Map

Tussen de 1 en 2 miljard mensen op deze wereld zijn niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Zij zijn aangewezen op kerosinelampen voor licht. Deze lampen zijn ontzettend:
• Gevaarlijk, dagelijks gebeuren er ruim 800 (!!) ongelukken met brandwonden.
• Ongezond, honderden miljoenen vrouwen en kinderen ademen per dag een lucht in welke gelijk staan aan 2 pakjes sigaretten.
• Duur, de brandstof kost vaak wel zo’n 20% van het inkomen.
• Slecht voor het milieu, mondiaal ruim 50% van de totale uitstoot van huishoudelijke verlichting.

We maken echt impact met de donatie van WakaWaka’s in gebieden over de hele wereld!

Light to Learn in Cambodja

Het project Light to Learn heeft de afgelopen jaren al heel veel mooie projecten ondersteund middels het doneren van Lights. Lees er meer over in de Blog!

De ontvangers aan het woord

Verlichting voor gezinnen in gebieden zonder elektriciteit, geweldig om te horen en te zien dat de WakaWaka’s enthousiast ontvangen worden.
Daar doen we het voor!

Geen zaklamp meer voor mijn familie

Kojoki Agnes (22), Oeganda. Kojoki woont in Elegu, een stadje in het noorden van Oeganda.

“Voordat ik deze solar-lamp had, gebruikte ik een zaklamp met wegwerpbatterijen nadat de stroom uit ging. Dankzij de lamp op zonne-energie hoef ik geen geld meer uit te geven aan batterijen; het bespaarde geld kan ik gebruiken om andere benodigdheden voor in huis te kopen.”

Levens redden in de Afrikaanse bush

Spelire (65), Zimbabwe

Voordat ze een WakaWaka kreeg, leefde Spelire al 20 jaar zonder elektriciteit. Ze kon totaal geen contact maken met de rest van de gemeenschap en de hulpdiensten. Nu kan ze rustig van haar avonden genieten in de wetenschap dat ze hulp kan inroepen als haar gezondheid het nog eens laat afweten.

Betere leefomstandigheden voor Syrische vluchtelingen

Salaam (9), Syrië

Salaam (dat ‘vrede’ betekent) en haar gezin zijn de gewelddadige conflicten in Syrië ontvlucht. In Jordanië hopen ze vrede en geluk te vinden. Vier maanden lang verhuisden ze in Syrië van de ene plaats naar de andere, maar uiteindelijk werden ze door de oorlog gedwongen om naar een vluchtelingenkamp in Jordanië te gaan.

“De WakaWaka-lamp geeft ons gratis licht. Ik laad de lamp elke dag op door hem vol in de zon te leggen.”

Verlichting voor gezinnen in gebieden zonder elektriciteit

Chea Sahoeurn (43), Cambodja

“Ik ben zo blij met de WakaWaka op zonne-energie. Het is fijn dat de lamp klein en helder is. Ik laad er vaak mijn mobiele telefoon mee op en mijn zoon gebruikt hem om ‘s avonds te lezen en zijn huiswerk te maken. ‘s Morgens zet ik hem gewoon weer in het zonlicht en dan kan ik hem de hele dag gebruiken! Het is geweldig!”

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Onze jute tassen.

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

Wij zijn CO2 neutraal!

Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

 

183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

Wij zijn CO2 neutraal!

Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
Baby-tree-groot

Niet zomaar een fruitboom.

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

Baby-tree-groot

Maak impact.

Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!