Offerte aanvragen Waka Waka?

Dat doe je bij Green Earth Products!

  • Vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen
  • Eigen assortiment betekent snelle levering
  • Op kantooruren binnen 2 uur contact
  • Grootste in Nederland

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

Offerte aanvragen Waka Waka

 

Op zoek naar een origineel geschenk? Laat jouw Waka Waka bedrukken!

Green Earth Products biedt jou de kans om een origineel product nog origineler te maken. Wij kunnen namelijk Waka Waka Powers+ en Waka Waka Lights bedrukken en personaliseren met jouw logo. Dit duurzame cadeau is goed in te zetten als relatiegeschenk, promotiemiddel en eindejaarsgeschenk.

Niet alleen verblijd je de ontvanger maar tevens help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka Foundation helpt gezinnen in nood in rampgebieden en oorlogsgebieden: SHARE THE SUN!

Waka-Waka-kinderen-op-school

WakaWaka Light en WakaWaka Power+

WakaWaka betekent ‘helder licht‘ in Swahili. De producten op zonne-energie van WakaWaka beschikken over de meest efficiënte solar led-lamp ter wereld. Het product is voorzien van gepatenteerde, revolutionaire solar technologie die zorgt voor 16 uur uitstekend licht op maar 1 dag laden in de zon. Voor alle verkochte WakaWaka Powers en WakaWaka Lights geldt; SHARE THE SUN! Wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka heeft al meer dan 250,000 huishoudens bereikt. Dit betekent dat meer dan een miljoen mensen nu WakaWaka producten gebruiken. Bestemmingen zijn gebieden waar vluchtingen van de burgeroorlog zijn, ebola gebieden en de Philipijnen, Syrië en Griekenland (Lesbos).

5.000 WakaWaka’s naar kamp Moria, Lesbos, Griekenland

In september 2020, ontstond er een brand in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Wonder boven wonder zijn er geen doden of gewonden gevallen tijdens de brand. Na de brand was er geen plek meer voor de bewoners van het kamp en zo kwamen ze in een situatie terecht met een gebrek aan voedsel en water en daarnaast hadden ze geen onderdak. Er moest actie worden ondernomen om deze mensen te helpen en te voorzien van levensmiddelen en hulpgoederen om de situatie dragelijker te maken. Samen met geweldige organisaties en particuliere donateurs was het mogelijk om meer dan 5000 WakaWaka’s te verdelen onder de bewoners van het voormalige kamp Moria.

WakaWaka Impact Map

Tussen de 1 en 2 miljard mensen op deze wereld zijn niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Zij zijn aangewezen op kerosinelampen voor licht. Deze lampen zijn ontzettend:
• Gevaarlijk, dagelijks gebeuren er ruim 800 (!!) ongelukken met brandwonden.
• Ongezond, honderden miljoenen vrouwen en kinderen ademen per dag een lucht in welke gelijk staan aan 2 pakjes sigaretten.
• Duur, de brandstof kost vaak wel zo’n 20% van het inkomen.
• Slecht voor het milieu, mondiaal ruim 50% van de totale uitstoot van huishoudelijke verlichting.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van Ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook BE O bottle, Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade geschenken, Grown Cressen en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Onze jute tassen.

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

De revolutionaire BE O bottle.

Een handige drinkfles voor onderweg, op het werk, in de sportschool en voor op reis. BE O bottle, gemaakt van suikerriet in plaats van olieplastic. 100% recyclebaar. BE O streeft naar een wereld waarin mensen zich bewust zijn van de omgeving waarin we actief de hoeveelheid plastic wegwerpafval verminderen.

Hervulbare waterflessen bedrukt met jouw logo, een originele en sociaal verantwoorde give away. Voor ieder verkochte BE O bottle wordt er een boom geplant door Trees for the Future.

Niet zomaar een fruitboom.

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

Baby-tree-groot

Maak impact.

Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!