Offerte aanvragen Waka Waka

Op zoek naar een origineel geschenk? Laat jouw Waka Waka bedrukken!

Green Earth Products biedt jou de kans om een origineel product nog origineler te maken. Wij kunnen namelijk Waka Waka Powers+ en Waka Waka Lights bedrukken en personaliseren met jouw logo. Dit duurzame cadeau is goed in te zetten als relatiegeschenk, promotiemiddel en eindejaarsgeschenk.

Niet alleen verblijd je de ontvanger maar tevens help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka Foundation helpt gezinnen in nood in rampgebieden en oorlogsgebieden: SHARE THE SUN!

Alle donaties van WakaWaka gaan de komende periode naar Sulawesi.

WakaWaka Light en WakaWaka Power+

WakaWaka betekent ‘helder licht‘ in Swahili. De producten op zonne-energie van WakaWaka beschikken over de meest efficiënte solar led-lamp ter wereld. Het product is voorzien van gepatenteerde, revolutionaire solar technologie die zorgt voor 16 uur uitstekend licht op maar 1 dag laden in de zon. Voor alle verkochte WakaWaka Powers en WakaWaka Lights geldt; SHARE THE SUN! Wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. De afgelopen drie jaar heeft WakaWaka al meer dan 250,000 huishoudens bereikt. Dit betekent dat meer dan een miljoen mensen nu WakaWaka producten gebruiken. Bestemmingen zijn o.a. Syrië (vluchtingen van de burgeroorlog), ebola gebieden en de Philipijnen.

WakaWaka Impact Map

Tussen de 1 en 2 miljard mensen op deze wereld zijn niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Zij zijn aangewezen op kerosinelampen voor licht. Deze lampen zijn ontzettend:
• Gevaarlijk, dagelijks gebeuren er ruim 800 (!!) ongelukken met brandwonden.
• Ongezond, honderden miljoenen vrouwen en kinderen ademen per dag een lucht in welke gelijk staan aan 2 pakjes sigaretten.
• Duur, de brandstof kost vaak wel zo’n 20% van het inkomen.
• Slecht voor het milieu, mondiaal ruim 50% van de totale uitstoot van huishoudelijke verlichting.