Ook in 2023 een Platinum EcoVadis Award met een geweldig hoge score!

Wat een geweldig nieuws; ook dit jaar hebben wij weer Platina gescoord op ons MVO. Net zoals voorgaande jaren, 2020, 2021 en 2022, het hoogst haalbare. Dit jaar met een fantastische score van 91 punten, weer een punt hoger dan vorig jaar. Daar zijn wij enorm trots op!

Wij, Green Earth Products, importeur en groothandel van ecologisch verantwoorde promotionele artikelen hebben van de wereldwijd erkende organisatie EcoVadis de hoogst haalbare erkenning gekregen in de vorm van de platina award. Als eerste in de promotionele industrie!

EcoVadis is een wereldwijde organisatie die toeziet op duurzame bedrijfsvoering en legt een maatstaf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hierbij meet ze de inspanningen per bedrijf en vergelijkt de uitkomsten met de ruim 50.000 bedrijven die tot op heden getoetst zijn, in 150 verschillende landen. Veel multinationals gebruiken de metingen voor de selectie van hun leveranciers, voor een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid en transparantie in de leveranciersketen.

 

De metingen gaven aan dat wij in alle gemeten deelvelden bij de beste 1% scoorde van alle gemeten bedrijven.

De gemeten deelvelden zijn:

  • zorg voor het milieu
  • arbeidsomstandigheden en mensenrechten
  • duurzaam aankoopbeleid
  • ethiek

Kies je voor Green Earth Products, dan kies je voor zekerheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid!

Bekijk ons duurzame assortiment relatiegeschenken.