Offerte aanvragen jute tassen

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht naar zich toe trekken. Bedrukte jute tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekening houden met een zeer snelle levering.
Wij kunnen alle tassen bedrukken met jouw logo of slogan.

Jute tassen bedrukken

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht naar zich toe trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal zijn en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

Eco-Products tassen met jouw logo

Wij kunnen de jute tassen direct uit voorraad in Nederland leveren, daarom kan je rekening houden met erg snelle levertijden. Ook kunnen wij alle tassen bedrukken met jouw logo of slogan.

Wij regelen graag voor jou dat jouw tassen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam, logo of slogan! Speciaal voor het drukken van de jute tassen hebben wij een samenwerkingsverband met een zeer ervaren drukkerij. Door de grote hoeveelheden die wij hier neerleggen, kunnen wij jou ook scherpe prijzen voor het bedrukken afgeven!

Voordelen van Jute

  • Jute is duurzaam, herbruikbaar en dus milieuvriendelijk
  • Jute heeft een lage CO2, water en ecologische footprint
  • Jute is Cradle to Cradle
  • Jute is biologisch afbreekbaar
  • Jute tassen zijn extreem sterk
  • Jute tassen zijn hip & trendy!

Jute wordt op een eerlijke wijze geproduceerd. Geef je Jute producten, dan geef je iets verantwoord!

ISO en SA certificering

De jute tassen worden geproduceerd volgens internationaal gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen:

  • ISO 9001, kwaliteitsmanagementsysteem
  • ISO 14001, bedrijfsvoering en milieumanagementsysteem
  • ISO OHSAS 18001, norm voor gezondheid en veiligheid
  • SA 8000, norm op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jouw eigen ECO product

In overleg met jou kunnen wij samen jouw eigen tas of ander jute product ontwerpen! Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf de afmetingen en het uiterlijk te bepalen, je kunt zelfs de producten in een geheel eigen kleur laten maken! Met een eigen ontwerp zul je met jouw bedrijf of merk zeker in de spotlights staan!
Het ontwerpen van een eigen ‘custom made’ product is al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Vraag eens, geheel vrijblijvend, een offerte op voor een custom made tas of ander jute product!

smart natural jute tassen