Bestelproces

Heb je een artikel gezien waar je interesse in hebt? We helpen je graag verder!

Offerte
Wil je een offerte opvragen? Dan kan op verschillende manieren.

Je kunt contact opnemen via de mail, telefoon of een offerte aanvragen via deze website. Wij maken vervolgens geheel vrijblijvend een offerte. Binnen 24 uur na jouw aanvraag kan je de offerte verwachten in jouw mailbox.

Heb je een vraag over een product of een offerte? Dan kan je ons bellen, mailen of whatsappen. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk!

Bestellen
Ga je akkoord met de offerte? Dan kun je de bestelling bij ons plaatsen.

Het zou fijn zijn als je het verzendadres hierbij direct vermeld. Ook wanneer je het voor een bepaalde datum in huis zou willen hebben is het handig dat je dit aangeeft. Dan gaan wij alles op alles zetten om dit mogelijk te maken.
Vervolgens krijg je van je contactpersoon een orderbevestiging. Deze bevestiging geeft aan hoe de bestelling is genoteerd. Het controleren van deze orderbevestiging is belangrijk. Kom je onjuistheden tegen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan passen wij het aan.

Bedrukking
Wanneer je  gekozen hebt voor een artikel met bedrukking hebben wij dit bestand nodig. Zou je dit willen aanleveren in een gevectoriseerd bestand? Dit zijn bestanden als: EPS of AI-formaat.
Voordat de drukker gaat drukken, krijg je altijd een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld hoe het artikel eruit komt te zien. Na jouw akkoord gaat het drukproces van start, een tussentijdse correctie is dan niet meer mogelijk.

Lees meer over onze aanleverspecificaties

Levering
Nadat de bestelling binnenkomt, is de volgende stap het controleren van de ontvangen artikelen. Is er iets niet naar wens? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Heb je nog vragen over ons bestelproces of over een specifiek product? Neem dan contact met ons op.