Green Earth Products

Maak kennis met Green Earth Products en onze producten!

Wij presenteren onze producten graag ‘in het echt’ aan jou.

Bezoek onze stand en maak kennis met ons team.
Onze collectie duurzame relatiegeschenken, onze nieuwste producten, mooie folders om mee te nemen, samples, je vindt het er allemaal!

Je kunt ons vinden op de volgende (inter)nationale beurzen en evenementen, bekijk het overzicht hieronder >

Willemijn en Helga
LogoDeLeveranciersdagen

De Leveranciersdagen

Utrecht, 1 en 2 september 2021
Standnummer E. 031

De Leveranciersdagen in Utrecht, dit is hét ontmoetingsmoment van de branche voor promotionele producten. Ze vinden plaats in september, aan het begin van het kerstseizoen als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar.

Haptica-2020-SEPT

Haptica

Bonn, 2021 ntb
Standnummer FC2

Ongelooflijk tastbaar. Gewoon aanraken. Dat is haptische reclame. Er is geen andere vorm van reclame om het publiek zo dicht bij krijgen. Deze beurs bezoeken is een ware belevenis voor iedere marketeer!

Markeding-Wien-21-Logo

Marke[d]ing

Wenen, ntb in 2022
Standnummer ntb

Marke[ding] Wenen is een beursplatform voor haptische reclame en visuele communicatie, ondersteund door verschillende promotiebureaus uit de sector promotionele producten.

PSI-Messe-logo

PSI

Düsseldorf, 11, 12 en 13 januari 2022
Hall 8a/8b, standnummer n.t.b.

PSI Messe Düsseldorf, de grootste Europese business to business beurs voor de promotieartikelenindustrie. Vier grote hallen, met ca. 850 standhouders uit 80 verschillende landen. Op de PSI beurs in Düsseldorf zien we niet alleen productintroducties en presentaties, maar de beurs is ook dé bijeenkomst om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

BAPP

Schelle, België, 26 augustus 2021
Interescaut, standnummer 35

Feel the power… Energize your business!

BAPP is de Belgische Vereniging van productmedia. Ongeveer 160 bedrijven zijn lid van BAPP. De vereniging is actief sinds 2001. De missie is het professionaliseren en verdedigen van de belangen van de leden en de Belgische productmedia-industrie in het algemeen. BAPP Networking Gift Show met 80 standhouders; internationale producenten en importeurs van promotionele producten presenteren op het evenement hun nieuwste producten uit diverse landen.