Meet & Greet

Maak kennis met Green Earth Products en onze producten! Je kunt ons vinden op de volgende (inter)nationale beurzen en evenementen:

PromZ Product Première
Leuven, Brabanthal, 28 januari 2020
Nieuwegein, NBC Congrescentrum, 30 januari 2020
Standnummer België 540, Nederland 1018

Het kick-off event voor de promotionele productenbranche in België en Nederland.
Première staat niet alleen voor noviteiten van suppliers, maar ook voor het begin van het nieuwe jaar waarin men elkaar weer ziet, de nieuwe catalogi uit zijn en de nieuwe prijzen bekend zijn.

Haptica
Bonn, 18 maart 2020
Standnummer F.D4

Ongelooflijk tastbaar. Gewoon aanraken. Dat is haptische reclame. Er is geen andere vorm van reclame om het publiek zo dicht bij krijgen. Deze beurs bezoeken is een ware belevenis voor iedere marketeer!

Haptica 2020

Marke[d]ing
Wenen, 2 april 2020
Standnummer ZS21

Marke[ding] Wenen is een beursplatform voor haptische reclame en visuele communicatie, ondersteund door verschillende promotiebureaus uit de sector promotionele producten.

Markeding Wenen 2020

De Leveranciersdagen
Utrecht, 2 en 3 september 2020
Standnummer E. 031

De Leveranciersdagen in Utrecht, dit is hét ontmoetingsmoment van de branche voor promotionele producten. Ze vinden plaats in september, aan het begin van het kerstseizoen als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar.

PSI
Düsseldorf 12, 13 en 14 januari 2021
Standnummer 11A52

PSI Messe Düsseldorf, de grootste Europese business to business beurs voor de promotieartikelenindustrie. Vier grote hallen, met ca. 850 standhouders uit 80 verschillende landen. Op de PSI beurs in Düsseldorf zien we niet alleen productintroducties en presentaties, maar de beurs is ook dé bijeenkomst om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

logo PSI Messe