Meet & Greet

Maak kennis met Green Earth Products en onze producten! Je kunt ons vinden op de volgende (inter)nationale beurzen en evenementen:

De Leveranciersdagen
Utrecht, 2 en 3 september 2020
Standnummer E. 031

De Leveranciersdagen in Utrecht, dit is hét ontmoetingsmoment van de branche voor promotionele producten. Ze vinden plaats in september, aan het begin van het kerstseizoen als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar.

Haptica
Bonn, 8 september 2020
Standnummer volgt

Ongelooflijk tastbaar. Gewoon aanraken. Dat is haptische reclame. Er is geen andere vorm van reclame om het publiek zo dicht bij krijgen. Deze beurs bezoeken is een ware belevenis voor iedere marketeer!

Marke[d]ing
Wenen, 15 april 2021
Standnummer ZS21

Marke[ding] Wenen is een beursplatform voor haptische reclame en visuele communicatie, ondersteund door verschillende promotiebureaus uit de sector promotionele producten.

PSI
Düsseldorf 12, 13 en 14 januari 2021
Standnummer 11A52

PSI Messe Düsseldorf, de grootste Europese business to business beurs voor de promotieartikelenindustrie. Vier grote hallen, met ca. 850 standhouders uit 80 verschillende landen. Op de PSI beurs in Düsseldorf zien we niet alleen productintroducties en presentaties, maar de beurs is ook dé bijeenkomst om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

logo PSI Messe