Offerte aanvragen Fair Trade tassen?

Dat doe je bij Green Earth Products!

 • Vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen
 • Eigen assortiment betekent snelle levering
 • Op kantooruren binnen 2 uur contact
 • Grootste in Nederland

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

Offerte aanvragen Fair Trade tassen

 

Hippe en duurzame fair trade producten zullen de aandacht naar zich toe trekken! De fair trade tassen zijn hét ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij kunnen alle tassen voorzien van een logo. We kunnen ook de flap geheel naar eigen wens personaliseren!
Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Fair Trade schoudertassen

 

Originele, duurzame fair trade tassen uit Cambodja zullen opvallen in het straatbeeld! Duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt van gerecyclede polypropyleen zakken afkomstig uit de cementfabrieken en viskwekerijen. Wij kunnen de fair trade tassen direct uit voorraad leveren, daarom kan je rekening houden met erg snelle levertijden. Ook kunnen wij alle Fair Trade tassen bedrukken met jouw logo op de flap of op de schouderriem.

Fair trade schoudertassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal zijn en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

 

Op weg naar eerlijke handel: Guaranteed WFTO

 

De productie van de schoudertassen is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Veel fair trade organisaties zijn aangesloten bij de World Fair Trade Organization. Deze organisatie is namelijk een wereldwijd netwerk waar allerlei mensen en organisaties samenkomen om eerlijke handel te bevorderen.

WFTO zorgt ervoor dat organisaties die bij hun aangesloten zijn, te allen tijde trainingen kunnen volgen en tools kunnen gebruiken die hun fair trade organisatie verder helpt. Ook brengt WFTO allerlei mensen en organisaties met dezelfde mind set en doelen bij elkaar.

Guaranteed Fair Trade

 

De productie van de tassen is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Deze producten worden geproduceerd door een Guaranteed Fair Trade-lid van WFTO in Cambodja. Het label Guaranteed Fair Trade is een symbool dat de Fair Trade Organization in Cambodja heeft voldaan aan de Fair Trade-standaard van WFTO.

De 10 normen van de WFTO

Organisaties die aangesloten zijn bij WFTO moeten zich allemaal houden aan de 10 normen. Deze 10 normen zijn gebaseerd op de normen van fair trade en op de eisen van International Labour Organization (ILO).

 1. Het creëren van kansen voor producenten in een economisch achtergestelde situatie.
 2. Transparante organisatie en verantwoordelijkheid richting alle partijen die betrokken zijn bij de organisatie.
 3. Het hanteren van eerlijke handel.
 4. Het betalen van een eerlijke prijs.
 5. Geen kinderarbeid en ook geen dwangarbeid.
 6. Geen discriminatie, maar gelijkheid van het geslacht en de vrijheid om lid te worden van een vakbond.
 7. Gezonde en veilige werkomstandigheden, dus normale werkuren en een hygiënische en veilige omgeving.
 8. Ondersteunen bij het professionaliseren van de ondernemingen van de producenten.
 9. Het promoten van fair trade.
 10. Aandacht en respect voor het milieu.

Lees meer over onze principes, de praktijkcode, de benadering van eerlijke handel en meer op de website van World Fair Trade Organization.

Fair trade tassen met jouw eigen label of eigen ontwerp flap

Wil je een customized schoudertas, dan maken wij jouw eigen label aan de schoudertas. Hiermee geef je een extra eigen gezicht aan de Fair trade tassen! Wij regelen graag voor jou dat jouw tassen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Je kunt ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp op de flap, deze bedrukken wij in full colour. Hierdoor kun je een foto of een mooie visual plaatsen waardoor de tas een geheel unieke en eigen look krijgt!

 

Jouw eigen Fair Trade product

In overleg met jou kunnen wij samen jouw eigen Fair Trade tas of ander fair trade product ontwerpen! Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf de afmetingen en het uiterlijk te bepalen, je kunt zelfs de producten in een geheel eigen kleur laten maken. Met een eigen ontwerp zul je met jouw bedrijf of merk zeker in de spotlights staan!
Het ontwerpen van een eigen ‘custom made’ product is al mogelijk vanaf 500 stuks. Vraag eens, geheel vrijblijvend, een offerte op voor een custom made tas!

 

Respect voor Mens & Natuur

 

Green Earth Products staat voor FAIR TRADE, eerlijke producten, op eerlijke wijze geproduceerd. Dat vinden wij belangrijk. Lees er hier meer over

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Onze jute tassen.

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

Wij zijn CO2 neutraal!

Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

 

183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

Wij zijn CO2 neutraal!

Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

 • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
 • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
 • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
Baby-tree-groot

Niet zomaar een fruitboom.

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

Baby-tree-groot

Maak impact.

Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!