Jute shopper Big

Een grote boodschappentas zoals de jute shopper Big is hét geschikte medium voor jouw reclameboodschap en/of merkbekendheid. Bedrukt met een logo, visual of kleurrijk design zal de tas de aandacht trekken op plekken waar veel mensen zijn. In en om winkels en supermarkten zijn veel mensen, de boodschappentas zal opvallen en jouw logo (in 1 of meer kleuren) zal veel gezien worden!

In tegenstelling tot plastic boodschappentassen worden jute boodschappentassen niet na eenmalig gebruik weggegooid. Jouw reclameboodschap krijgt daardoor keer op keer exposure!

De jute shopper Big is ruim en kan goed gevuld worden. De lange jute hengsels van deze shopper geven de drager een optimaal draagcomfort.

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie jute Shopper Big

  Druktechniek: Zeefdruk (1-5 kleuren PMS), digitale FC transfer, lasergravure en borduren

  • Levertijd vanuit voorraad: onbedrukt 1 à 2 dagen, bedrukt 2 weken.
  • MOQ: bedrukt 100 stuks, onbedrukt 25 stuks.
  • Aantal per doos: 60
  • Formaat tas: 33 × 46 × 14 cm
  • Max. drukformaat: 29 cm b x 23 cm h
  • Max. transferprint: 40 cm b x 27 cm h
  • Gewicht: 271 gram
  • SKU: 1270
  • Prijs: € 3,29

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

  Grote voorraad

  Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

   

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van Ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade geschenken, Grown Cressen en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Cressen, échte smaakmakers.

  Kweek je eigen vitaminebommetjes. 

   

  Cressen zijn mini-kruiden en superfoods in één! 5 verrassende smaken in een DIY-verpakking. Na een week al klaar om te oogsten.

  Tover elke maaltijd om tot een heerlijk gerecht!

  Verras jouw relaties met een van de vele varianten Cressen. Cressen met logo, een originele en gezonde give away!

  Cressen, échte smaakmakers.

  Kweek je eigen vitaminebommetjes. 

  Cressen zijn mini-kruiden en superfoods in één! 5 verrassende smaken in een DIY-verpakking. Na een week al klaar om te oogsten.

  Tover elke maaltijd om tot een heerlijk gerecht!

  Verras jouw relaties met een van de vele varianten Cressen. Cressen met logo, een originele en gezonde give away!

  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!