Offerte aanvragen Fair Trade producten

Hippe en duurzame fair trade producten zullen de aandacht naar zich toe trekken! De fair trade tassen, verszakjes en mondkapjes zijn hét ideale relatiegeschenk omdat ze erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de producten van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij kunnen alle producten voorzien van een logo.

We kunnen ook de flap van de tassen geheel naar eigen wens personaliseren!
Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

KNOP NIEUW Organic cotton

Fair Trade schoudertassen

Originele, duurzame fair trade tassen uit Cambodja zullen opvallen in het straatbeeld! Duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt van gerecyclede polypropyleen zakken afkomstig uit de cementfabrieken en viskwekerijen. Wij kunnen de fair trade tassen direct uit voorraad leveren, daarom kan je rekening houden met erg snelle levertijden. Ook kunnen wij alle Fair Trade tassen bedrukken met jouw logo op de flap of op de schouderriem.

Fair trade schoudertassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal zijn en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

Op weg naar eerlijke handel: Guaranteed WFTO

De productie van de schoudertassen is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Veel fair trade organisaties zijn aangesloten bij de World Fair Trade Organization. Deze organisatie is namelijk een wereldwijd netwerk waar allerlei mensen en organisaties samenkomen om eerlijke handel te bevorderen.

WFTO zorgt ervoor dat organisaties die bij hun aangesloten zijn, te allen tijde trainingen kunnen volgen en tools kunnen gebruiken die hun fair trade organisatie verder helpt. Ook brengt WFTO allerlei mensen en organisaties met dezelfde mind set en doelen bij elkaar.

Guaranteed Fair Trade

De productie van de tassen is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Deze producten worden geproduceerd door een Guaranteed Fair Trade-lid van WFTO in Cambodja. Het label Guaranteed Fair Trade is een symbool dat de Fair Trade Organization in Cambodja heeft voldaan aan de Fair Trade-standaard van WFTO.

De 10 normen van de WFTO

Organisaties die aangesloten zijn bij WFTO moeten zich allemaal houden aan de 10 normen. Deze 10 normen zijn gebaseerd op de normen van fair trade en op de eisen van International Labour Organization (ILO).

  1. Het creëren van kansen voor producenten in een economisch achtergestelde situatie.
  2. Transparante organisatie en verantwoordelijkheid richting alle partijen die betrokken zijn bij de organisatie.
  3. Het hanteren van eerlijke handel.
  4. Het betalen van een eerlijke prijs.
  5. Geen kinderarbeid en ook geen dwangarbeid.
  6. Geen discriminatie, maar gelijkheid van het geslacht en de vrijheid om lid te worden van een vakbond.
  7. Gezonde en veilige werkomstandigheden, dus normale werkuren en een hygiënische en veilige omgeving.
  8. Ondersteunen bij het professionaliseren van de ondernemingen van de producenten.
  9. Het promoten van fair trade.
  10. Aandacht en respect voor het milieu.

Lees meer over onze principes, de praktijkcode, de benadering van eerlijke handel en meer op de website van World Fair Trade Organization.

Fair trade tassen met jouw eigen label of eigen ontwerp flap

Wil je een customized schoudertas, dan maken wij jouw eigen label aan de schoudertas. Hiermee geef je een extra eigen gezicht aan de Fair trade tassen! Wij regelen graag voor jou dat jouw tassen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Je kunt ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp op de flap, deze bedrukken wij in full colour. Hierdoor kun je een foto of een mooie visual plaatsen waardoor de tas een geheel unieke en eigen look krijgt!

Jouw eigen Fair Trade product

In overleg met jou kunnen wij samen jouw eigen Fair Trade tas of ander fair trade product ontwerpen! Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf de afmetingen en het uiterlijk te bepalen, je kunt zelfs de producten in een geheel eigen kleur laten maken. Met een eigen ontwerp zul je met jouw bedrijf of merk zeker in de spotlights staan!
Het ontwerpen van een eigen ‘custom made’ product is al mogelijk vanaf 500 stuks. Vraag eens, geheel vrijblijvend, een offerte op voor een custom made tas!

Respect voor Mens & Natuur

Green Earth Products staat voor FAIR TRADE, eerlijke producten, op eerlijke wijze geproduceerd. Dat vinden wij belangrijk. Lees er hier meer over

Fair Trade schoudertas K-Cement
Fair Trade schoudertas Eagle
Logo WFTO