Fair Trade katoenen verszakje Fresh

Fair Trade katoenen verszakje Fresh met koordsluiting, handig voor het meenemen van brood, fruit en  groenten in de supermarkt. De herbruikbare supermarktzakjes zijn aan beide zijden in 1 kleur tot full colour te bedrukken op een maximaal formaat van 20 x 30 cm.

Gooi nooit meer plastic zakjes klakkeloos weg, dat scheelt bergen plastic afval. Neem elke keer het fruitzakje mee en als deze vies is gooi je hem gewoon in de wasmachine! Perfect om je boodschappen van de supermarkt naar huis mee te brengen.

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie Fresh

  Druktechniek: 1-4 kleuren eco zeefdruk transfer of zeefdruk, FC eco transfer

  • Levertijd vanuit voorraad: onbedrukt 1 à 2 dagen, bedrukt 2 weken.
  • MOQ: bedrukt 100 stuks, onbedrukt 25 stuks.
  • Aantal per doos: 250
  • Formaat zakje: 28 × 38 cm
  • Drukformaat: 20 b x 30 cm h
  • Gewicht: 34 gram
  • SKU: FTF
  • Prijs: op aanvraag

  Duurzame groente- en fruitzakjes

  Wil jij ook een steentje bijdragen aan een toekomst waarbij extra aandacht is voor mens en milieu? Kies bewust en kies eens voor een Fair Trade en duurzaam product. De Fresh is een uitstekend reclamemiddel welke veelvuldig gebruikt zal worden.

  Wij hebben ook een verszakje met mesh kijkvenster, de Fresh Mesh.

  Laat de verszakjes met jouw logo bedrukken en val op in de winkels en supermarkten.

  De groentezakjes en fruittasjes zijn ook nog eens van 100% organisch katoen. Organisch (biologisch) katoen is katoen dat is geteeld zonder het gebruik van genetisch gemodificeerde planten en chemische bestrijdingsmiddelen.

  ✓ Voordelen bedrukte verszakjes

  • jouw logo valt op in elke keuken en supermarkt
  • herbruikbaar, dus erg duurzaam!
  • Fair Trade geproduceerd
  • GOTS, 100% organic cotton
  • wasbaar

  Bestel ze snel en verras jouw klanten met een écht duurzaam product!

  Fair Trade cotton

  Het Fairtrade Cotton keurmerk op de 100% organic cotton producten, geeft aan dat de katoen die gebruikt is in het product volgens strenge duurzaamheidseisen geteeld is.

  Global Organic Textile Standard (GOTS)

  Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. GOTS is de standaard waarbinnen organisch katoen moet worden geproduceerd. Onze producten zijn dan ook gecertificeerd met een GOTS keurmerk. GOTS controleert alle stappen gedurende het productieproces van textiel. Hierbij kun je denken aan het telen van katoen, maar ook het bewerken en produceren van kleding en producten met organisch katoen.

  Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er kwaliteitsvereisten voor de producten.

  Goed voor het milieu

  Organisch katoen is beter voor het milieu, omdat er op een verantwoorde wijze geteeld wordt. Aan het katoen worden geen chemicaliën toegevoegd, waardoor de grond langer vruchtbaar blijft en de arbeiders niet in contact komen met giftige stoffen.

  Betere kwaliteit

  De kwaliteit van organisch katoen is beter dan dat van bewerkt katoen. De stof ademt meer en zorgt voor minder irritaties aan de huid. Door het niet gebruiken van chemicaliën, verbetert de levenskwaliteit van de arbeiders ook. De groente- en fruitzakken zijn hierdoor een goede keuze!

  Het gewicht van de verstasjes is 36 gram.

  Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw bedrukte verszakjes. Bel of mail ons en wij adviseren je graag!

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

  Grote voorraad

  Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

   

  183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

  Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

  Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!