Onze jute tassen worden gefabriceerd volgens internationaal gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen

Veiligheid en kwaliteit staan bij Green Earth Products voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook aantonen. Onze fabrikant van jute tassen in India is vanaf 1 januari 2016 voor SA8000 gecertificeerd en behaalde voor drie ISO-systemen het certificaat!

ISO en SA

ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem, de basis voor het leveren van kwaliteit binnen de gestelde wet- en regelgeving.
ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft dat de bedrijfsvoering en milieumanagementsysteem aan deze norm voldoet. D.w.z. het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied.
ISO OHSAS 18001. OHSAS staat voor Occupational Health and Safety Assessment Specification: een norm voor gezondheid en veiligheid. Deze norm is gebaseerd op de Arbo-wet en laat zien dat zij aandacht hebben voor de arbeidsomstandigheden, de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers.
SA 8000 is de internationaal meest gekende norm op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze norm is een standaard die helpt bij het tot stand brengen en het garanderen van eerlijke en fatsoenlijke werkomstandigheden in de gehele productieketen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, daar staan wij voor bij Green Earth Products!

MVO certificaat

In september 2011 heeft Green Earth Products het MVO certificaat behaald. Wij hechten zeer aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het Platform Promotional Products, branche organisatie en tevens partner van MVO Nederland, heeft in 2010 een certificatietraject ontwikkeld om ook de promotionele producten branche professioneel om te laten gaan met MVO. Dit traject wordt afgesloten met een audit.