Yes, we did it again! We hebben weer een prijs gewonnen

De PromZ Promotional Product Awards worden elk jaar toegekend in een aantal categorieën door een vakjury en een publieksjury. De publieksjury wordt gevormd door bezoekers van PromZ.live, de beurs voor wannahaves and musthaves for marketing.

In de categorie Sport/Outdoor hebben wij de publieksprijs gewonnen met de BE O bottle. BE O bottle, het beste promotionele product van 2019!

De Be O bottle: ’s werelds eerste modulaire, herbruikbare en recyclebare waterfles gemaakt van het restafval van suikerriet. De fles, verkrijgbaar in zwart en wit, is te bedrukken met jouw logo tot 4 kleuren op zowel de dop als het onderste deel van de fles.

Waterflessen met een missie

BE O verandert de plasticindustrie door producten te ontwikkelen vanuit hernieuwbare materialen, zoals suikerriet. Voor elke verkochte BE O bottle wordt er een boom geplant door Trees for the Future. Op deze manier reduceer je jouw impact op de klimaatverandering nog meer. Wij zijn dan ook erg trots het beste promotionele product van 2019 te kunnen aanbieden. Een prachtig product in ons assortiment duurzame relatiegeschenken!

Bekijk de BE O bottle op onze website.