Baby Plant Blauwe Bessen

Barry de blauwe bessenplant

De Baby Plant Blauwe bessen struik is nog niet volgroeid. Met wat liefde en zorg kun je deze struik opkweken tot een gezonde en producerende bessenplant. Met een beetje geluk, pluk je hier het eerste jaar al de vruchtjes van.

Het DIY pakket bevat:

 • bessenplant in pot
 • bodemverbeteraar
 • bessenmaatje, om de grootte van de bessen te meten
 • kokosmatje
 • geboortecertificaat met unieke code
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie Baby Plant Blauwe Bessen

  Personaliseren:

  • FC hangtag aan het boompje
  • FC kartonnen sleeve rondom de doos (vanaf 125 stuks)
  • Gehele doos naar eigen design (vanaf 2.500 stuks)
  • Combinatie van bovengenoemde opties

  • Levertijd: het gehele jaar leverbaar
  • MOQ: 24 stuks.
  • Aantal per doos: 12
  • Formaat: 38 × 15 × 15 cm
  • Gewicht: 1.000 gram
  • SKU: BTBlueberry
  • Prijs: € 13,25

  Personaliseren Baby Plant Blauwe bes

  De mini fruitplant zit standaard in een mooie doos, welke verschillende informatie over het boompje bevat. De verpakking is FSC gecertificeerd. De Baby Plant kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden:

  • Aan het boompje zelf kan een hangetiket van 55 x 85 mm worden gehangen.
  • Een kartonnen sleeve rondom de doos met een eigen full colour bedrukking, vanaf 125 stuks.
  • Tevens is het mogelijk om de gehele doos naar eigen design op te maken. Geheel in de stijl van het bedrijf. Hiervoor hebben we speciale werktekeningen. Dit is mogelijk vanaf 2.500 stuks.
  • Een combinatie van bovengenoemde personalisatiemogelijkheden kan natuurlijk ook!

  Informeer naar de mogelijkheden, wij adviseren jou graag over welke personalisatie het beste past bij jouw merk of marketingboodschap.

  Persoonlijke karakters

  Om het meer persoonlijk te maken krijgt elke uitvoering van de Baby Tree zijn persoonlijke karakter. Dit is “Barry de blauwe bessenplant”. Deze is in de kwekerij met liefde en zorg gekweekt. Nu is het aan jou om hem door te kweken tot een grote en gezonde bessenstruik.
  Barry krijgt een geboortecertificaat met zijn geboorte land, lengte en Latijnse naam. Er is voor de nieuwe “ouders “ ruimte gereserveerd om zijn groei bij te houden. Het geboortebewijs bevat een uniek nummer dat je online kunt registreren om tips en stap-voor-stap teeltbegeleiding te krijgen. Zo leer je hoe je voor jouw Baby Plant moet zorgen.

  De Baby Plant Barry produceert heerlijke donkerblauwe blauwe bessen met zacht geel vruchtvlees. Deze zijn heel gezond! Ze bevatten weinig calorieën, maar veel vezels, vitaminen en oxidanten. De bessenplant is makkelijk te kweken en daardoor zeer geschikt voor in de tuin. Toch heerlijk om eigen bessenplant in de tuin te hebben? Wanneer de blauwe bessen rijp zijn kan je ze zo lekker opeten, maar tevens de lekkerste dingen van maken zoals: compote, jam, taart, sap, salade, smoothie etc.

  Op zoek naar ander fruit? Bekijk ons assortiment Baby Tree fruitbomen: Baby Tree Appel, Baby Tree Peer en Baby Tree Kers.

  Baby Tree Community

  Deel je bevindingen met collega kwekers op de Baby Tree Community. In elke Baby Tree verpakking zit een unieke code waarmee je kunt inloggen op de Community: https://yourbabytree.nl/community-baby-tree/

  Hierin wordt stap voor stap beschreven, ondersteund met online animatie- en instructiefilmpjes, hoe je een Baby Tree fruitboom plant en goed kunt onderhouden. Ontvang gratis groeihulp van kweker Pim. Ook krijg je een kijkje achter de schermen, hoe gaat het er aan toe bij de kwekerij van de fruitboomenten. Leuk en leerzaam!
  Deel je reacties, stel je vragen en laat jouw ent opgroeien tot een gezonde en producerende vruchtboom of bessenplant!

  Wil jij je eigen bedrijfscommunity?

  Ook dat kan. Informeer eens naar de mogelijkheden.

  ✓ Wist-je-datjes

  • Een Baby Plant Blueberry super geschikt is om in pot geplant te worden? Zo kun je de plant erg compact houden en past hij in iedere tuin en op elk balkon.
  • Elke Baby Plant geleverd wordt met een bessenmaatje? Dit maatje helpt jou bij het opmeten van je eigen geproduceerde bessen. Zo weet je direct of je een SUPER teler bent!
  • De Baby Plant opgekweekt wordt in pot en daardoor het gehele jaar leverbaar is? In het najaar en in de winter zul je hem echter aantreffen zonder blad en in het voorjaar en de zomer kunnen de eerste bessen er al aan hangen.
  • Een Baby Plant wordt geleverd in pot met hierin speciaal samengesteld substraat? Met behulp van dit substraat heeft jouw Baby Plant een optimale start!

  Verzendperiode

  Baby Plant Blueberrry is het gehele jaar door leverbaar!

  De overige 4 Baby Trees zijn leverbaar vanaf eind oktober tot begin juni. Doordat het een houdbaar product is, wordt geadviseerd om de Baby Plant en Baby Tree binnen twee weken te planten in de grond of pot. Na twee weken begint de fruitent namelijk uit te lopen in de doos.

  Om bedrijven goed van dienst te kunnen zijn, hebben we de mogelijkheid om de Baby Plant en Baby Tree op afroep te leveren.

  Verzorgingskit

  Verwen de Baby Plant en Baby Tree zo af en toe met de Baby Tree Verzorgingskit.

  De ingrediënten van de Baby Tree verzorgingskit: Wormengrond voor een super bodemLunchbox genoeg voeding voor het hele jaar en Bijen-Bloemen met deze mooie bloemen trek je ook nog eens hele nuttige bijen naar jouw Baby Tree.

   

   Vrijblijvende offerte  Gratis proefontwerp  Kwaliteit gegarandeerd

  Vragen? Bel ons op (0031) 088 77 39 339 of mail ons info@greenearthproducts.eu

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Duurzaam product
  Elke Baby Plant, uit eigen kwekerij, is op duurzame wijze geteeld. Geef eens een stukje natuur cadeau!

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu! Duurzame bomen zijn milieuvriendelijk, de vruchten ervan zullen keer op keer geoogst worden door jouw klanten.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) geschenkverpakkingen.

  Grote voorraad

  Snelle levering. Onze grote voorraden duurzame boompjes staan op Nederlandse bodem. Hierdoor kunnen wij snel jouw fruitbomen leveren op ieder gewenst adres.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

   

  183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

  Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

  Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!