Groei en Bloei give aways

Duurzame give aways om de samenwerking met jouw relaties te laten groeien en bloeien! Natuurlijke producten voor in de tuin en in de keuken. Prachtig te personaliseren en in te zetten voor een brede doelgroep. Tuinieren is ontspanning en zo laat je zien dat iedereen eigenlijk wel groene vingers heeft.

 • Insectenhotels voor diversiteit
 • Glazen kweekpotjes met kiemgroente
 • Zaadzakjes kruiden, groente en bloemen(mix) van tomatenvezel papier
 • Inclusief sleeve en FC bedrukking
 • Prachtig te personaliseren

Met deze groene give aways heb je ook nog eens een verantwoord, duurzaam en lekker resultaat! Geef een groei en bloei relatiegeschenk en laat zien dat jouw bedrijf om het milieu geeft.

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie Groei en Bloei

  Inclusief full colour te personaliseren wikkel of verpakking:

  • Keuze uit 6 insectenhotels (ook te voorzien van gravure)

  • Keuze uit 4 kiemgroentes in glazen potje

  • Zaadzakjes van tomatenvezel papier

  • Levertijd in overleg
  • MOQ: hotels en potjes 100, zaadzakjes 1.000
  • Aantal per doos: hotels 10, potjes 6, zaadzakjes S 2.500/M 1.250/L 750
  • Formaat insectenhotel 13x15x6 cm
  • Formaat potje kiemgroente 11x7x10 cm
  • Formaat zaadzakje S 6,2×8 cm, M 8,7×12,7 cm, L 10,2×15,3 cm
  • Gewicht: ntb
  • SKU: GB
  • Prijs: op aanvraag

  Groei en bloei give aways voor een duurzame wereld

  Nieuw in ons assortiment; insecten hotels, glazen kweekpotjes met kiemgroente en zaadzakjes (kruiden, groente, bloemen, bloemenmix) van tomatenvezel papier

  De duurzame geschenken worden voorzien van een full colour gepersonaliseerde wikkel. De zaadzakjes worden dubbelzijdig FC bedrukt. Geheel naar eigen wens vorm te geven!

  Hou onze site in de gaten, het assortiment wordt binnenkort aangevuld met meer duurzame, groene, leuke items!

  Glazen kweekpot met kiemgroente

  Eenvoudig spruitgroente kweken in een decoratieve glazen pot met RVS rooster.

  Keuze uit 4 kiemgroentes:

  • Pikante mix
  • Daikon
  • Salademix
  • Tauge

  Hoe werkt het kweken van jouw eigen kiemgroente?

  • Strooi een lepel zaad in de kweekpot.
  • Voeg ruim lauw water toe.
  • Draai deksel erop en goed afgieten.
  • Spoel 2 à 3 keer per dag.
  • Zet de kweekpot weg bij ca. 20°

  Spruitgroente kan eenvoudig met water worden opgekweekt. Je kunt kiezen uit 4 soorten kiemgroentes. De jonge scheuten zitten boordevol vitaminen en mineralen. Een gezonde en heerlijke aanvulling bij heel veel gerechten en ideaal voor het afwerken van een perfect gemaakte salade of verrijking van een recept.
  Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen pot met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in de vensterbank in een normale kamertemperatuur ( 20-22C ). Ververs iedere dag het water voor het beste resultaat. Na 5 dagen kan je de kiemspruiten al eten, ze zijn dan 3-5 cm lang.

  Hexagon insectenhotels voor diversiteit in de tuin

  Keuze uit 6 verschillende hexagon insectenhotels:

  • Bijenhotel
   Door een bijenhotel op te hangen, help je mee aan diversiteit en bied je de bijen een plekje om te nestelen en te overwinteren. Een bijenhotel is voorzien van allerlei buisjes waar de eitjes in worden gelegd. Bijen zorgen voor de bestuiving van bloemen en voor gewasbescherming door het bestrijden van bijvoorbeeld bladluizen.
  • Insectenhotel
   Plaats het huisje op een droge en zonnige plek in jouw tuin zodat de insecten ongestoord kunnen nestelen. Het huisje hoeft niet te worden uitgekuisd want het hele jaar door leven er kleine insectjes.
  • Lieveheersbeestjeshotel
   Help mee aan de diversiteit en biedt lieveheersbeestjes een plaatsje om te nestelen en overwinteren. In de tuin kunnen erg nuttig zijn, deze eten namelijk de bladluis die op de planten zitten.
  • Vlinderhotel
   Vlinderhotels voor volop leven in jouw tuin, puur genieten! Dit vlinderhuis is leuk als tuindecoratie en ook zeer nuttig om vlinders te helpen overleven! Het geeft vlinders een veilige plek om te nestelen en te overwinteren. Vlinders zijn nuttig, ze zorgen voor het bestuiven van bloemen.
  • Vogelvoederhuisje
   Dit hexagon vogelvoederhuisje kan gevuld worden met vogelpinda’s. Tevens kan je het huisje laten functioneren als insectenhotel, vul dan het huisje met natuurlijke materialen zoals stro of zaagsel. Zo geef je nuttige insecten een veilige plaats om te nestelen en te overwinteren.
  • Mezenkastje
   Een vogelbroedhuisje voor mezen. Je kunt het via de achterkant openen en legen waardoor deze meerdere jaren achter elkaar gebruikt kan worden om in te broeden.

  Het insectenhotel wordt voorzien van een gravure.

  TIP: combineer diverse hexagon insectenhotels voor nog meer biodiversiteit!

  Zaadzakjes, gemaakt van tomatenvezel papier

  Jouw promotie wordt een groot succes wanneer je gebruik maakt van onze zaadzakjes.  Zowel de voor- en achterzijde kunnen full colour worden bedrukt met jouw eigen ontwerp. Een unieke manier om jouw bedrijf te promoten, met prachtige bloemen of kruiden als resultaat, wie wil dat nu niet?

  De zaadzakjes zijn ideaal voor een mailing of als promotieartikel. Hiermee geef je als bedrijf aan het milieu belangrijk te vinden en dat je je inzet voor een groene en duurzame samenleving.

  Keuze uit 4 soorten zaden, in 3 formaten zakjes (S, M en L):

  • Kruiden
  • Groenten
  • Bloemen
  • Bloemenmix

  Verstuur een persoonlijk zaadzakje per post, geef het weg op een beurs of schenk het aan jouw relaties.

  Het materiaal van de verpakking is papier waarin vezels van de tomatenplant verwerkt zijn. De samenwerking tussen kenniscentra, telers en de papierfabriek heeft het mogelijk gemaakt om hiervan papier te maken. Normaal gesproken wordt het loof van tomaten als brandstof of compost gebruikt. Nu wordt het eerst ingezet voor het maken van papier. Door materialen vaker te gebruiken en restafval beter in te zetten worden zo van laagwaardige materialen hoogwaardige materialen gemaakt. Slim omgaan met grondstoffen dus, om de afvalberg te beperken!

  De duurzame en originele verpakking met zaad is geheel naar wens FC te personaliseren. Het kwalitatief hoogwaardige tuinzaad groeit gegarandeerd uit tot iets moois. Zaadzakjes gemaakt van tomatenvezelpapier; voor een blijvende en positieve herinnering aan jouw organisatie, merk en evenement.

  Je kunt kiezen uit meer dan 2000 soorten kruiden- , groente- en bloemzaden, waaronder een grote range aan biologische zaden.

  De bloemkleur matchen met jouw huisstijl of passend bij jouw marketingactie? Het kan met dit duurzame, veelzijdige en kleurige product!

  Offerte Groei en Bloei give aways?

  Groene, natuurlijke en duurzame relatiegeschenken om jouw relaties op te laten bloeien? Geschenken om te laten zien dat jij mileubewust kiest?

  Vraag vandaag nog een offerte op voor jouw groei en bloei product en maak een duurzame impact op jouw klanten en relaties.

  Vrijblijvende offerte Gratis proefontwerp  Kwaliteit gegarandeerd

  Vragen? Bel ons op (0031) 088 77 39 339 of mail ons info@greenearthproducts.eu

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Duurzaam product!
  Elk vegan product is met puur vakmanschap met de hand gemaakt in Italië! Een mooi alternatief voor traditioneel leer.

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu!
  Duurzame vegan producten hebben een kleine ``footprint`` en een uitzonderlijke lange levensduur.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging?
  Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) vegan give aways.

  Grote voorraad

  Snelle levering!
  Wij houden grote voorraden duurzame vegan accessoires. Hierdoor kunnen wij snel leveren op ieder gewenst adres.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

   

  183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

  Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

  Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!