In de categorie Communicative products hebben we de toonaangevende internationale prijs gewonnen: de Promotional Gift Award 2018! Ons product de BABY TREE ontving veel applaus van de jury en schoot letterlijk wortel in de categorie communicatieve producten. Tijdens de Haptica hebben wij deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen en de flessen champagne ontkurkt!

 

Alles wat je aandacht geeft groeit

Dat is letterlijk van toepassing op deze fruitboom, de Baby Tree. Een duurzaam en educatief product in een mooie doe-het-zelf verpakking, inclusief bamboe stok, bodempil, bindmateriaal en geboortecertificaat met unieke code. Log in met deze unieke code en je komt terecht in de Baby Tree community of je eigen bedrijfscommunity. Daarin kun je met elkaar je verhalen, recepten en andere leuke wetenswaardigheden over de Baby Tree uitwisselen. Er zijn diverse mogelijkheden om de Baby Tree te personaliseren:

  • Sticker op de verpakking
  • Kaartje in de verpakking
  • Hangetiket aan het boompje
  • Gehele doos personaliseren
  • Een combinatie van bovengenoemde personalisatiemogelijkheden kan natuurlijk ook!

Er is keuze uit 5 fruitsoorten; appelkerspeer, pruim en blauwe bessen. Met een beetje verzorging en liefde kan het boompje uitgroeien tot een goed producerende fruitboom. Een prachtig symbool voor een groeiende relatie waar je de vruchten van kunt plukken.