Baby Tree Peer

Kweek je eigen perenboom! 

De ent is geen volgroeide boom maar een ‘Baby Tree’. Perenboom Sophia, met wat liefde en zorg kun je deze ent opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom.

Het DIY pakket bevat:

 • perenboom ent
 • bamboestok
 • voedingstablet
 • bindmateriaal
 • geboortecertificaat met unieke code
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

Productinformatie Baby Tree Peer

Personaliseren:

• FC hangtag aan het boompje
• FC kartonnen sleeve rondom de doos (vanaf 125 stuks)
• gehele doos naar eigen design (vanaf 500 stuks)
• combinatie van bovengenoemde opties

 • Leverbaar: vanaf eind oktober tot begin juni
 • MOQ: 24 stuks.
 • Aantal per doos: 24
 • Formaat: 38 × 11.5 × 11.5 cm
 • Gewicht: 350 gram
 • SKU: BTPear
 • Prijs: € 11,95

Persoonlijke karakters

Om het meer persoonlijk te maken krijgt elke uitvoering van de Baby Tree zijn persoonlijke karakter. Dit is “Sophia de perenboom”. Deze is in de kwekerij met liefde en zorg gekweekt. Nu is het aan jou om haar door te kweken tot een grote en gezonde boom.
Sophia krijgt een geboortecertificaat met haar geboorteland, lengte en Latijnse naam. Er is voor de nieuwe “ouders “ ruimte gereserveerd om haar groei bij te houden.

Het geboortebewijs bevat een uniek nummer dat je online kunt registreren om tips en stap-voor-stap teeltbegeleiding te krijgen. Zo leer je hoe je voor jouw Baby Tree moet zorgen.

Kenmerkend is dat de peren van de perenboom Sophia sappig, zoet en langwerpig van vorm zijn. Het is dan ook niet voor niets dat dit ras behoort tot de meest gegeten handpeer van Nederland. Peren zijn niet alleen lekker om zo op te eten maar je kan ze ook door de salade doen. Heerlijk in combinatie met verschillende soorten kaas. Ook voortreffelijk om door een verse smoothie te doen!

Op zoek naar ander fruit?

Bekijk ons assortiment fruitbomen:

Verzendperiode

De Baby Tree is leverbaar vanaf eind oktober tot begin juni. De Baby Plant Blauwe bes is het hele jaar verkrijgbaar! Doordat het een houdbaar product is, wordt geadviseerd om de Baby Tree binnen twee weken te planten in de grond of pot. Na twee weken begint de fruitent namelijk uit te lopen in de doos.

Om bedrijven goed van dienst te kunnen zijn, hebben we de mogelijkheid om de Baby Tree op afroep te leveren.

Vragen? Bel ons op (0031) 088 77 39 339 of mail ons info@greenearthproducts.eu btapple

Onze ecologische producten zijn
te bedrukken met jouw logo

Natuurproducten

Duurzaam product: Elke Baby Tree, uit eigen kwekerij, is op duurzame wijze geteeld. Geef eens een stukje natuur cadeau!

Lief voor het milieu

Wees lief voor het milieu! Duurzame bomen zijn milieuvriendelijk, de vruchten ervan zullen keer op keer geoogst worden door jouw klanten.

Idee?

Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) geschenkverpakkingen.

Grote voorraad

Snelle levering. Onze grote voorraden duurzame boompjes staan op Nederlandse bodem. Hierdoor kunnen wij snel jouw fruitbomen leveren op ieder gewenst adres.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van Ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook BE O bottle, Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade geschenken, Grown Cressen en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Onze jute tassen.

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

De revolutionaire BE O bottle.

Een handige drinkfles voor onderweg, op het werk, in de sportschool en voor op reis. BE O bottle, gemaakt van suikerriet in plaats van olieplastic. 100% recyclebaar. BE O streeft naar een wereld waarin mensen zich bewust zijn van de omgeving waarin we actief de hoeveelheid plastic wegwerpafval verminderen.

Hervulbare waterflessen bedrukt met jouw logo, een originele en sociaal verantwoorde give away. Voor ieder verkochte BE O bottle wordt er een boom geplant door Trees for the Future.

Niet zomaar een fruitboom.

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

Baby-tree-groot

Maak impact.

Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!