Offerte aanvragen voor 100% organic cotton give aways

Verbeter de wereld, start met duurzame give aways.
Doe de dagelijkse boodschappen met duurzame verpakkingen en tassen. Neem je eigen tas en verszakje mee naar de supermarkt!
De fair trade tassen zijn hét ideale relatiegeschenk omdat de verszakjes en tassen erg vaak hergebruikt zullen worden.
Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Bekijk de Fair Trade 100% organic cotton producten; verszakje met venster, verszakje zonder venster, schoudertas en de shopper.

Wij kunnen de Fair Trade 100% organic cotton GOTS tassen op diverse manieren personaliseren.
Vraag eens naar de mogelijkheden, wij vertellen je er graag meer over.

Organic cotton fruittasjes en verszakjes

Fair Trade cotton

Het Fairtrade Cotton keurmerk op de 100% organic cotton producten, geeft aan dat de katoen die gebruikt is in het product volgens strenge duurzaamheidseisen geteeld is.

Global Organic Textile Standard (GOTS)

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. GOTS is de standaard waarbinnen organisch katoen moet worden geproduceerd. Onze producten zijn dan ook gecertificeerd met een GOTS keurmerk. GOTS controleert alle stappen gedurende het productieproces van textiel. Hierbij kun je denken aan het telen van katoen, maar ook het bewerken en produceren van kleding en producten met organisch katoen.

Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er kwaliteitsvereisten voor de producten.

Goed voor het milieu

Organisch katoen is beter voor het milieu, omdat er op een verantwoorde wijze geteeld wordt. Aan het katoen worden geen chemicaliën toegevoegd, waardoor de grond langer vruchtbaar blijft en de arbeiders niet in contact komen met giftige stoffen.

Betere kwaliteit

De kwaliteit van organisch katoen is beter dan dat van bewerkt katoen. De stof ademt meer en zorgt voor minder irritaties aan de huid. Door het niet gebruiken van chemicaliën, verbetert de levenskwaliteit van de arbeiders ook. De groente- en fruitzakken zijn hierdoor een goede keuze!

Respect voor Mens & Natuur

Green Earth Products staat voor FAIR TRADE, eerlijke producten, op eerlijke wijze geproduceerd. Dat vinden wij belangrijk.

 

Bekijk de verszakjes en de verszakjes met venster

Fair Trade 100% organic cotton verszakje Fresh