Jute draagtas Green

Jute draagtas Green, een populaire duurzame jute tas met groene accenten. Velen voor jou hebben deze al gekozen. De jute draagtas Green is zeer sterk, valt op en is relatief goedkoop!

Vraag nu een offerte aan en laat je verbazen door dit prachtige duurzame product. Offerte is uiteraard vrijblijvend, net als het proefontwerp.

  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis proefontwerp
  • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

Productinformatie Green

Druktechniek: Zeefdruk (1-5 kleuren PMS), digitale FC transfer en borduren

  • Levertijd vanuit voorraad: onbedrukt 1 à 2 dagen, bedrukt 2 weken.
  • MOQ: bedrukt 100 stuks, onbedrukt 25 stuks.
  • Aantal per doos: 60
  • Formaat: 37 × 45 × 11 cm
  • Gewicht: 234 gram
  • SKU: 1114
  • Prijs: € 2,59

Onze ecologische producten zijn
te bedrukken met jouw logo

Natuurproducten

Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

Lief voor het milieu

Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

Idee?

Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

Grote voorraad

Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van Ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook BE O bottle, Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade geschenken, Grown Cressen en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Onze jute tassen.

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

De revolutionaire BE O bottle.

Een handige drinkfles voor onderweg, op het werk, in de sportschool en voor op reis. BE O bottle, gemaakt van suikerriet in plaats van olieplastic. 100% recyclebaar. BE O streeft naar een wereld waarin mensen zich bewust zijn van de omgeving waarin we actief de hoeveelheid plastic wegwerpafval verminderen.

Hervulbare waterflessen bedrukt met jouw logo, een originele en sociaal verantwoorde give away. Voor ieder verkochte BE O bottle wordt er een boom geplant door Trees for the Future.

Niet zomaar een fruitboom.

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

Baby-tree-groot

Maak impact.

Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!