Fair Trade schoudertas Cambodia K-Cement

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een toekomst waarbij extra aandacht is voor mens en milieu? Kies bewust en kies eens voor een fair trade en duurzame tas. Deze fair trade schoudertas heeft een ruime inhoud en is geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. De tas is gemaakt van gerecyclede cement- en visvoerzakken.

Beschikbaar in 2 designs; Eagle en K-Cement. Deze schoudertas is te bedrukken met jouw logo op de flap en op de schouderriem.

  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis proefontwerp
  • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visiual

Kwaliteit gegarandeerd

    Productinformatie Cambodia K-Cement

    Personaliseren:

    • Flap aan de binnenzijde middels zeefdruk
    • Vanaf 1.000 stuks customizen
    • Logo op de schouderriem middels transferdruk 1-4 kleuren
    • Combinatie van bovengenoemde opties.

    • Levertijd: vanuit voorraad onbedrukt 2 à 3 dagen, bedrukt 2 weken.
    • MOQ: 25 bedrukt, 10 stuks onbedrukt
    • Aantal per doos: 30
    • Formaat: 37,5 × 29 × 13,5 cm
    • Gewicht: 265 gram
    • SKU: 3015
    • Prijs: € 14,95

    Fair Trade schoudertassen

    Originele, duurzame fair trade tassen uit Cambodja zullen opvallen in het straatbeeld! Duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt van gerecyclede polypropyleen zakken afkomstig uit de cementfabrieken en viskwekerijen.

    Wij kunnen de fair trade tassen direct uit voorraad leveren, daarom kan je rekening houden met erg snelle levertijden. Ook kunnen wij alle Fair Trade tassen bedrukken met jouw logo op de flap of op de schouderriem.

    Fair trade schoudertassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal zijn en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

    Guaranteed Fair Trade

    De productie van de schoudertassen is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Deze producten worden geproduceerd door een Guaranteed Fair Trade-lid van WFTO in Cambodja. Het label Guaranteed Fair Trade is een symbool dat de Fair Trade Organization in Cambodja heeft voldaan aan de Fair Trade-standaard van WFTO.

    Onze ecologische producten zijn
    te bedrukken met jouw logo

    Natuurproducten

    Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

    Lief voor het milieu

    Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

    Idee?

    Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

    Grote voorraad

    Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

    Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

    Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

    Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

    Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

    Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

    Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

    Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

    Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

    Onze jute tassen.

    Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

    Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

    Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

    Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

    Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

    Wij zijn CO2 neutraal!

    Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

     

    183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

    Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

    Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

    Wij zijn CO2 neutraal!

    Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

    • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
    • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
    • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
    Baby-tree-groot

    Niet zomaar een fruitboom.

    Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

    De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

    Baby-tree-groot

    Maak impact.

    Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

    Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!