WakaWaka Light

WakaWaka Light, de meest efficiënte solar led lamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 80 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht. Laat de WakaWaka Light bedrukken met jouw logo en geef een duurzaam relatiegeschenk.

De WakaWaka Light is per stuk verpakt in een mooie geschenkverpakking. Leverbaar in de kleur geel.

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie Light

  Personaliseren:

  • Geel
  • Logo middels tampondruk (PMS kleuren) of FC digitaal druk

  • Levertijd: vanuit voorraad onbedrukt 2 à 3 dagen, bedrukt 2 weken.
  • MOQ: 10 stuks.
  • Aantal per doos: 20
  • Formaat: 12 x 7,7 x 1,6 cm
  • Gewicht: 360 gram
  • SKU: WWL
  • Prijs: op aanvraag

  Waka Waka Light

  “Schitterend licht”; dat is wat WakaWaka betekent in het Swahili. Deze leeslamp beschikt over de meest efficiënte solar led-lamp ter wereld. De revolutionaire solar technologie zorgt voor ruim 16 uur licht uit 1 dag laden! Deze efficiëntie wordt bereikt door de Sunboost3-chip van het Nederlandse technologiebedrijf Intivation.

  Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 80 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht.

  • Volle batterij na 5 – 10 uur zonlicht
  • 3 licht standen: van 5 tot 25 lumen
  • Flexibele positionering: op een tafel, fles, of aan een touwtje
  • SOS noodgevallen stand
  • Gepatenteerde Intivation SunBoost chip
  • Gemaakt van zeer sterk en duurzaam 100% recycled PC-ABS

  Een echte levensredder voor mensen zonder toegang tot elektriciteit, zowel in het Westen als in ontwikkelingslanden

  Als specialist binnen de relatiegeschenkenbranche, zijn wij voorkeursleverancier voor de business-to-business markt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het goedkoop bedrukken van allerlei producten, kunnen wij ook de WakaWaka Light bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan! WakaWaka, een nuttig en maatschappelijk betrokken relatiegeschenk.

  SHARE THE SUN!

  Koop een WakaWaka en ‘deel de zon’ met mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Overlevenden van de zware natuurrampen en ontheemde families door de oorlog en strijd. Voor elke WakaWaka Light die jij koopt verblijd je niet alleen de ontvanger maar tevens help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka Foundation helpt gezinnen in nood in rampgebieden en oorlogsgebieden: SHARE THE SUN!

  De missie van Waka Waka

  Wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. De afgelopen jaren heeft WakaWaka al meer dan 250,000 huishoudens bereikt. Dit betekent dat meer dan een miljoen mensen nu WakaWaka producten gebruiken. SHARE THE SUN!

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

  Grote voorraad

  Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

   

  183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

  Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

  Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!