WakaWaka Power+

WakaWaka Power+ beschikt naast ’s werelds meest efficiënte solar led lamp ook over een oplader voor smartphones, tablets en vrijwel elke andere gadget met een USB-aansluiting. Naast het opladen via het zonnepaneel kan de WakaWaka ook via het stopcontact opgeladen worden. De Power+ heeft vier verschillende lichtstanden, van zaklamp tot leeslamp.

Een duurzaam, mooi en handig apparaat, niet alleen voor jou maar ook voor iemand zonder electriciteitsvoorziening op de wereld: SHARE THE SUN!

Per stuk verpakt in een mooie geschenkverpakking, leverbaar in de kleur geel. Laat de WakaWaka Power+ bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of (reclame)slogan.

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie Power+

  Personaliseren:

  • Geel
  • Logo middels tampondruk (PMS kleuren) of FC digitaal druk

  • Levertijd: vanuit voorraad onbedrukt 2 à 3 dagen, bedrukt 2 weken.
  • MOQ: 10 stuks.
  • Aantal per doos: 20
  • Formaat: 12 x 7,7 x 1,6 cm
  • Gewicht: 360 gram
  • SKU: WWL
  • Prijs: op aanvraag

  WakaWaka Power+

  De WakaWaka Power+ is de opvolger van de prijswinnende WakaWaka Light. De Power+ beschikt naast ’s werelds meest efficiënte solar led lamp ook over een oplader. Een oplader voor tablets, smartphones en vrijwel elke andere gadget met een USB-aansluiting.

  De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie. Het laadt zo goed als elk type telefoon en klein elektronisch apparaat op én geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht.

  Voordelen WakaWaka Power+

  –       Volle batterij na 12-24 uur zonlicht
  –       Laadt een smartphone helemaal op in ~2 uur
  –       4 licht standen: van 5 tot 75 lumen
  –       Flexibele positionering: op een tafel, fles, of aan een touwtje
  –       SOS-modus voor noodgevallen
  –       Gemaakt van sterk en duurzaam 100% recycled PC-ABS
  –       Vermogen 3000 mAh
  –       De nieuwe versie Power+ heeft nu beter toegankelijke USB-poorten, verbeterde software en een nieuwe verpakking

  Deze lamp/oplader combinatie is ideaal voor kampeerders en buitensporters. Maar natuurlijk ook voor de groeiende groep mensen die zich irriteert aan de accu van hun smartphone; die altijd leeg lijkt te zijn.

  De missie van Waka Waka

  Wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. De afgelopen jaren heeft WakaWaka al meer dan 250,000 huishoudens bereikt. Dit betekent dat meer dan een miljoen mensen nu WakaWaka producten gebruiken. SHARE THE SUN!

  Specialist in relatiegeschenken

  Als specialist binnen de relatiegeschenkenbranche, zijn wij voorkeursleverancier voor de business-to-business markt.
  Dankzij onze jarenlange ervaring met het goedkoop bedrukken van allerlei producten, kunnen wij ook de WakaWaka Power+ bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan! Een nuttig en maatschappelijk betrokken relatiegeschenk.

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

  Grote voorraad

  Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

   

  183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

  Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

  Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!