Offerte aanvragen Fair Trade tassen & shawls

Hippe en duurzame fair trade producten zullen de aandacht naar zich toe trekken! De fair trade tassen, fietstassen en shawls zijn hét ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij kunnen alle (fiets)tassen en shawls voorzien van een logo of slogan. Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Fair Trade tassen en fietstassen

Originele, duurzame fair trade tassen en fietstassen uit Cambodja zullen opvallen in het straatbeeld! Duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt van gerecylede polypropyleen zakken afkomstig uit de cementfabrieken en viskwekerijen.

Fair trade schoudertassen en fietstassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook ben je verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal zijn en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

Fair Trade shawls met eigen sleeve of gift box

Een fantastische give away, een duurzame Fair Trade shawl. De stof is vervaardigd uit een combinatie van katoen en polyester en is verkrijgbaar in vele frisse kleuren. De verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Van sleeve tot mooie handgemaakt gift box gemaakt van palmbladeren. Laat de sleeve bedrukken en je geeft een uniek cadeau in een originele verpakking.

Fair trade tassen met jouw label

Wij kunnen de fair trade fietstassen direct uit voorraad leveren, daarom kan je rekening houden met erg snelle levertijden. Ook kunnen wij alle tassen en fietstassen bedrukken met jouw logo of slogan. Wil je een customized tas of fietstas, dan maken wij jouw eigen label aan de tas.

Wij regelen graag voor jou dat jouw (fiets)tassen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam, logo of slogan!

Jouw eigen Fair Trade product

In overleg met jou kunnen wij samen jouw eigen fair trade tas of ander fair trade product ontwerpen! Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf de afmetingen en het uiterlijk te bepalen, je kunt zelfs de producten in een geheel eigen kleur laten maken. Met een eigen ontwerp zul je met jouw bedrijf of merk zeker in de spotlights staan!
Het ontwerpen van een eigen ‘custom made’ product is al mogelijk vanaf 2.000 stuks. Vraag eens, geheel vrijblijvend, een offerte op voor een custom made tas!

Respect voor Mens & Natuur

Green Earth Products staat voor FAIR TRADE, eerlijke producten, op eerlijke wijze geproduceerd. Dat vinden wij belangrijk. Lees er meer over

Fair trade schoudertas Cambodia
Fair trade shawls in verpakking