Meet & Greet

Maak kennis met Green Earth Products en onze producten! Je kunt ons vinden op de volgende (inter)nationale beurzen en evenementen:

PSI
Düsseldorf 8, 9 en 10 januari 2019
Standnummer 11A42/11B41

PSI Messe Düsseldorf, de grootste Europese business to business beurs voor de promotieartikelenindustrie. Vier grote hallen, met ca. 850 standhouders uit 80 verschillende landen. Op de PSI beurs in Düsseldorf zien we niet alleen productintroducties en presentaties, maar de beurs is ook dé bijeenkomst om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

logo PSI Messe

Haptica
Bonn, 20 maart 2019
Standnummer F.D4

Ongelooflijk tastbaar. Gewoon aanraken. Dat is haptische reclame. Er is geen andere vorm van reclame om het publiek zo dicht bij krijgen. Deze beurs bezoeken is een ware belevenis voor iedere marketeer!

haptica 2018

Marke[d]ing
Wenen, 19 april 2018
Standnummer volgt

Marke[ding] Wenen is een beursplatform voor haptische reclame en visuele communicatie, ondersteund door verschillende promotiebureaus uit de sector promotionele producten.

md-Wien-18-Logo

De Leveranciersdagen
Utrecht, 4 en 5 september 2018
Standnummer E. 031

De Leveranciersdagen in Utrecht, dit is hét ontmoetingsmoment van de branche voor promotionele producten. Ze vinden plaats in september, aan het begin van het kerstseizoen als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar.

Logo leveranciersdagen 2018

Trend
Wiesbaden, 14 september 2018
Standnummer volgt

De TREND is de belangrijkste B2B-beurs voor promotionele producten in Duitsland.

Trendsetter van het seizoen voor promotionele producten.

Logo-Trend-Messe-2018