Home / Over ons / Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Deze website is een initiatief van Green Earth Products (ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 32158695).

Green Earth Products levert uitsluitend aan Business-to-business.

Onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Inhoud

De door Green Earth Products verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Green Earth Products spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de genoemde prijzen of informatie op deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Green Earth Products kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Green Earth Products aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Green Earth Products worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Green Earth Products.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Het is niet geoorloofd om de website of de inhoud hiervan zonder schriftelijke toestemming te repliceren op welke wijze dan ook.

Elke hyperlink naar een deel of het geheel van deze website dient vooraf door ons goedgekeurd te worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met de website beheerder. Overige vragen en opmerkingen met betrekking tot de website kan je ook via mail aan de website beheerder kenbaar maken.