Bedrukken

Goedkoop en snel jute tassen bedrukken met jouw logo of slogan? Ook hier kan Green Earth Products jou bij helpen. Jute tassen zijn neutraal (zonder opdruk) al opvallend, maar met een opdruk sta je helemaal in de spotlights. Het genereert een positieve exposure! Bij voorkeur worden de jute tassen bedrukt middels zeefdruk, maar het is ook mogelijk om een transfer of een borduring op de tassen te plaatsen.

Tassen bedrukken met jouw logo?

Wij regelen graag voor jou dat jouw tassen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam, logo of slogan! Speciaal voor het drukken van de jute tassen hebben wij een samenwerkingsverband met een zeer ervaren drukkerij. Door de grote hoeveelheden die wij hier neerleggen, kunnen wij jou ook scherpe prijzen voor het bedrukken afgeven!

Jute tassen bedrukken

Ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk of promotiemiddel? Een bedrukte jute tas met het logo of slogan van jouw bedrijf erop, zorgt voor een doeltreffende reclame. Wij richten ons bij Green Earth Products op B2B markt bij het ontwikkelen van unieke relatiegeschenken, zoals het bedrukken van jute tassen, juco tassen en pouchesjute geschenkverpakkingen, jute wijntassen en verpakkingen van de Baby Tree DIY Fruitbomen. Allemaal duurzame producten waarmee je je doelgroep iets goeds geeft.

Jute tassen met jouw logo

Niet zomaar een tas bedrukken maar een jute tas laten bedrukken, dat is onze kracht. Wij hebben een breed assortiment jute producten, variërend van kleine juco pouches tot multifunctionele (boodschappen)tassen. Laat jouw bedrijfsnaam opvallen en bedruk de jute tassen met een mooi kleurrijk logo of een krachtig statement.
Een jute tas bedrukt met jouw logo zal veelvuldig gebruikt worden, dus jouw logo zal keer op keer in het oog springen!

Custom made jute tassen

Wil je echt een unieke en originele jute tas als promotiemiddel? Laat dan een custom made jute tas produceren. Dit kan al vanaf 1.000 stuks, in alle mogelijke samenstellingen van kleuren, afwerking en bedrukking.

Custom made tassen Green Earth Products