Jute Tassen laten bedrukken?

Dat doe je bij Green Earth Products!

  • Vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen
  • Eigen assortiment betekent snelle levering
  • Op kantooruren binnen 2 uur contact
  • Grootste in Nederland

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

Bedrukken

Goedkoop en snel jute tassen bedrukken met jouw logo of slogan? Ook hier kan Green Earth Products jou bij helpen. Jute tassen zijn neutraal (zonder opdruk) al opvallend, maar met een opdruk sta je helemaal in de spotlights. Het genereert een positieve exposure! Bij voorkeur worden de jute tassen bedrukt middels zeefdruk, maar het is ook mogelijk om een transfer of een borduring op de tassen te plaatsen.

Tassen bedrukken met jouw logo?

Wij regelen graag voor jou dat jouw tassen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam, logo of slogan! Speciaal voor het drukken van de jute tassen hebben wij een samenwerkingsverband met een zeer ervaren drukkerij. Door de grote hoeveelheden die wij hier neerleggen, kunnen wij jou ook scherpe prijzen voor het bedrukken afgeven!

Maak je tas extra duurzaam met een eco FC transfer of eco zeefdruk transfer!

NIEUW! Lasergravure

Ook kunnen wij een prachtige lasergravure aanbrengen op de jute, juco en katoenen tassen. Stof is uitermate geschikt voor laser graveren. Het design wordt geüpload en het product wordt in de lasermachine geplaatst. De laser brandt heel precies een dun laagje weg van de stof. Door de verschillende soorten stof, verschilt de kleur van de gravering. Op jute wordt de gravure mooi en krachtig donkerbruin. Het is een egale tint, nuances en of tinten kunnen niet aangebracht worden.

Jute tas Trendy
Vanaf €2,25

Bekijk

Jute beurtas Fairbag Comfort
Vanaf €1,99

Bekijk

Jute cadeutasje Small
Vanaf €1,69

Bekijk

Juco tas Combi
Vanaf €3,29

Bekijk

Jute tassen bedrukken

Ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk of promotiemiddel? Een bedrukte jute tas met het logo of slogan van jouw bedrijf erop, zorgt voor een doeltreffende reclame. Wij richten ons bij Green Earth Products op B2B markt bij het ontwikkelen van unieke relatiegeschenken, zoals het bedrukken van jute tassenjuco tassen en pouchesjute geschenkverpakkingenjute wijntassen en verpakkingen van de Baby Tree DIY Fruitbomen. Allemaal duurzame producten waarmee je je doelgroep iets goeds geeft.

Jute tassen met jouw logo

Niet zomaar een tas bedrukken maar een jute tas laten bedrukken, dat is onze kracht. Wij hebben een breed assortiment jute producten, variërend van kleine juco pouches tot multifunctionele (boodschappen)tassen. Laat jouw bedrijfsnaam opvallen en bedruk de jute tassen met een mooi kleurrijk logo of een krachtig statement.
Een jute tas bedrukt met jouw logo zal veelvuldig gebruikt worden, dus jouw logo zal keer op keer in het oog springen!

Custom made jute tassen

Wil je echt een unieke en originele jute tas als promotiemiddel? Laat dan een custom made jute tas produceren. Dit kan al vanaf 1.000 stuks, in alle mogelijke samenstellingen van kleuren, afwerking en bedrukking.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

Onze jute tassen.

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

Wij zijn CO2 neutraal!

Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

 

183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

Wij zijn CO2 neutraal!

Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
Baby-tree-groot

Niet zomaar een fruitboom.

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

Baby-tree-groot

Maak impact.

Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!