Pamba mondkapjes

Katoenen herbruikbare 2 laags mondkapjes met elastiek in kleurrijk Afrikaans design en in uni kleuren. Met de aanschaf van duurzame mondkapjes steun je het project Pamba.

Pamba is een sociale onderneming en werkt aan een wereld met gelijke kansen voor ieder mens. De gezichtsmaskers worden gemaakt door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt.

De kleurrijke mondkapjes zijn wasbaar, herbruikbaar, dus duurzaam!

Bekijk ook onze Fair Trade mondkapjes

 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis proefontwerp
 • Kwaliteit gegarandeerd

Ecologische producten

Eigen voorraad

Snelle levering

Gratis visual

Kwaliteit gegarandeerd

  Productinformatie Pamba mondkapje

  Druktechniek: FC eco-transfer, 1-5 kleuren eco-transfer

  • Levertijd: vanuit voorraad onbedrukt 5 dagen, bedrukt in overleg
  • MOQ: 25 stuks
  • Aantal per doos: 1500
  • Formaat: 15 x 21 cm (elastiek 16 cm)
  • Gewicht: 10 gram
  • SKU: PAM001
  • Prijs: op aanvraag

  Mondkapjes met kleurrijk Afrikaans motief en unikleuren

  Katoenen herbruikbare mondkapjes met elastiek. Mondkapjes zijn vanaf 1 juni verplicht in het Openbaar Vervoer, en ook in diverse steden in Nederland. Een mondkapje om jou en andere mensen te beschermen.

  De 2-laags wasbare en herbruikbare mondkapjes zijn te verkrijgen in een assorti diverse kleurrijke Afrikaanse designs en prachtige uni kleuren.

  Koop geen wegwerpmondkapjes maar herbruikbare, dat is een duurzame gedachte! Was na elk gebruik het mondmasker op 60 graden in de wasmachine. De mondkapjes zijn geschikt voor niét-medisch gebruik. Bevestig het mondkapje middels het elastiekje, 16 cm, achter de oren.

  Steun het initiatief Pamba

  Wil jij ook een steentje bijdragen aan een toekomst waarbij extra aandacht is voor mens en milieu? Kies bewust en kies eens voor een duurzaam product.

  Met de aanschaf van duurzame mondkapjes steun je het project Pamba. Pamba is een sociale onderneming en werkt aan een wereld met gelijke kansen voor ieder mens. Stijlvolle producten van goede kwaliteit, die lang mee gaan en duurzaam zijn.

  Pamba geeft mensen een kans

  Pamba kent haar oorsprong in Afrika, waar het ontstaan is als een initiatief om vrouwen uit de armste buurten van Dar es Salam van een inkomen te voorzien. Zij maakten onder andere kleurrijke, kwalitatief goeden tassen die als souvenir verkocht werden.

  Nu is Pamba actief in Nederland, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans gegeven wordt om zichzelf te ontwikkelen en om meer vaardigheden en sociale contacten op te bouwen. Pamba geeft niet alleen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans, maar ook jonge professionals. Zo werken zij zoveel mogelijk samen met jonge ontwerpers, fotografen en retailers.

  Waarom Pamba mondkapjes?

  • Gemaakt door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt.
  • Met de hand gemaakt van unieke stoffen in ateliers door het hele land.
  • Wasbaar, herbruikbaar, dus duurzaam.
  • Verkrijgbaar in kleurrijke Afrikaanse stoffen designs.
  • Uniek – Kleurrijk – Functioneel – Verantwoord!

  De mondkapjes zijn een uitstekend reclamemiddel welke veelvuldig gebruikt zullen worden. Val op in het straatbeeld, in het openbaar vervoer, in de winkels en supermarkten.

  productie mondkapje in atelier
  Mondkapjes
  Pamba kleurrijke mondkapjes2

  ✓ Bestel snel de vrolijk gekleurde Pamba mondkapjes en verras jouw klanten met een écht duurzaam product!

  Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw mondkapjes. Bel of mail ons en wij adviseren je graag!

  Onze ecologische producten zijn
  te bedrukken met jouw logo

  Natuurproducten

  Jute is een natuurproduct. Jute heeft een lage CO2 en water footprint, jute is biologisch afbreekbaar en is daarom een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen, nylon en plastic.

  Lief voor het milieu

  Wees lief voor het milieu! Duurzame jute tassen zijn milieuvriendelijk en zullen keer op keer hergebruikt worden door jouw klanten.

  Idee?

  Unieke vraag of uitdaging? Mooi, daar houden wij van. Wij zijn de beste in het produceren, bedrukken en leveren van jouw (custom made) jute tassen en geschenkverpakkingen.

  Grote voorraad

  Snelle levering. Onze grote voorraden geproduceerde jute tassen zijn opgeslagen in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel jouw jute product leveren op ieder gewenst adres.

   

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van ecologische relatiegeschenken.

  Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke producten, standaard snel geleverd vanuit voorraad. Green Earth Products is EcoVadis Platina gecertificeerd.

  Naast ons brede assortiment jute tassen bieden we ook Correctbook, Baby Tree en Baby Plant, Fair Trade en vegan lederen geschenken en Waka Waka solar producten aan. Allemaal duurzaam!

  Wij helpen je graag met een vrijblijvende offerte of met een persoonlijk advies.

  Onze jute tassen.

  Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met jouw logo zal alle aandacht trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden. Je bent verantwoord bezig omdat de tassen op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

  Wij leveren de jute tassen en wijntassen direct vanuit voorraad in Nederland, daarom kun je rekenen op een zeer snelle levering. Ook kunnen wij samen met jou een custom made tas of ander jute product ontwerpen.

  Eindeloos schrijven voor iedereen met een Correctbook!

  Oneindig uitwisbare en herbruikbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld!

  Een innovatief duurzaam product met een mooi verhaal. Bij aanschaf van een Correctbook geef je een eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal. Ondersteun de prachtige missie tegen analfabetisme.

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie

   

  183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.

  Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.

  Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!

  Wij zijn CO2 neutraal!

  Green Earth Products denkt verder dan CO2-compensatie:

  • 183 Wintereiken, goed voor zo’n 800 kg CO2 per boom.
  • Met EcoTree steunen wij tegelijk CO2-afvang, biodiversiteitsbehoud en duurzame grondstoffen.
  • Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld, dat vinden wij belangrijk!
  Baby-tree-groot

  Niet zomaar een fruitboom.

  Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket of Baby Plant. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking. Met wat liefde en zorg kun je deze ‘baby’ opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom of fruitplant!

  De verpakking is geheel naar eigen wens te customizen.

  Baby-tree-groot

  Maak impact.

  Met onze producten maak je zowel impact op je klanten en relaties als op het milieu. Ecologische promotionele artikelen worden zeer gewaardeerd door ontvangers.

  Wees bewust en kies ook voor onze eco giveaways!