Offerte aanvraag bedrukte waterflessen Dopper

Verras jouw klanten met een Dopper waterfles!
Een duurzame waterfles met een missie. Dopper streeft naar een wereld waarin mensen zich bewust zijn van de omgeving waarin we actief de hoeveelheid plastic wegwerpafval verminderen. En zodat iedereen in de wereld toegang heeft tot veilig drinkwater.

Dopper is de perfecte manier om jouw merk te communiceren, je kunt kiezen uit 11 kleuren en 2 metalen uitvoeringen.
Dopper bedrukt met jouw logo, een originele en sociaal verantwoorde giveaway. Draag actief bij aan een duurzame en schone omgeving. Inspireer jouw klanten op een verantwoorde manier en geef de boodschap van duurzaam leven door. Verspreid een bericht over duurzaamheid van jouw organisatie met het merk Dopper. Perfect als een geschenk, promotieartikel of voor gebruik op de werkplek. De Dopper is de ideale drinkfles voor kraanwater en is ontworpen om de hoeveelheid wegwerpflessen te verminderen.

Wij kunnen de Doppers én de verpakking personaliseren!

WATERFLESSEN MET EEN MISSIE

De missie van Dopper is een wereld te creëren waarin mensen zich bewust zijn van de omgeving waarin we leven, waar de hoeveelheid plastic voor eenmalig gebruik wordt verminderd en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

NIEUW!

Een Dopper ring met haak, Dopper Carrier, waarmee je je waterfles makkelijk aan je tas hangt. De Dopper Carrier is een siliconen ring met een handige karabijnhaak geschikt voor Dopper Original en Solid Steel.

Voordelen van een Dopper waterfles:

  • Drie afzonderlijke delen, dus gemakkelijk schoon te maken
  • Vaatwasmachinebestendig tot 65 ° C
  • Geschikt voor koude, niet-bijtende dranken
  • Vrij van BPA / weekmakers en giftige stoffen
  • Cradle to Cradle gecertificeerd
  • Verkrijgbaar in 11 kleuren en 2 metalen

Het concept van de Dopper waterfles

  • Als het aan Dopper ligt, leven we binnenkort in een wereld waarin mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid plastic wegwerpafval verminderen en iedereen, of het nu dichtbij of ver weg is, toegang geven tot veilig drinken water heeft
  • Personaliseer jouw Dopper-fles met een mooi ontwerp en maak van deze fles jouw duurzame visitekaartje
  • Verspreid de boodschap met jouw eigen Dopper. Je hebt geen plastic wegwerpflessen meer nodig, dus dat scheelt veel afval. Duurzaam, praktisch en mooi!

 Voor gedetailleerde informatie over de Dopper, bezoek onze Redopp-Website