FAQ – Veel gestelde vragen

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op en we beantwoorden graag je vraag!

Jute is de milieuvriendelijke en duurzame grondstof voor tassen. Dit geheel in tegenstelling van plastic tassen. 80% van al het zwerfafval op aarde bestaat uit plastic en is erg schadelijk voor het milieu. Daarnaast wordt maar 6.8% van het geproduceerde plastic gerecycled, waar blijft de rest van het plastic afval? Het biologisch afbreken van plastic duur meer dan 20 jaar!

Jute is daarentegen een natuurlijk product dat biologisch afbreekbaar is. Een jute tas is dus niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast zijn jute tassen ook nog eens duurzamer en sterker.

Hieronder nog een aantal voordelen van jute ten opzichte van plastic tassen:

  • Jute tassen zijn ecologisch.
  • Jute tassen zijn duurzaam.
  • Jute tassen zijn biologisch afbreekbaar in 1-2 jaar.
  • Jute tassen zijn extreem sterk.
  • Jute tassen zijn herbruikbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.
  • Jute tassen zijn trendy en hip!

Jute tassen zijn erg milieuvriendelijk omdat jute een natuurlijke grondstof, afkomstig uit de vlasplant is.

Omdat een jute tas een geheel natuurlijk product is, is zowel het produceren als afbreken van jute tassen erg milieuvriendelijk. Het biologisch afbreken van een jute tas betreft zo’n 1 a 2 jaar in tegenstelling tot plastic tassen waarvan het afbreken wel meer dan 20 jaar duurt.

Bij Green Earth products is het mogelijk om jouw eigen ontwerp op een jute tas te laten bedrukken.

Wij kunnen jouw jute tas voorzien van jouw slogan, logo of favoriete ontwerp door middel van zeefdruk, transfer of borduring. Speciaal voor het drukken van de jute tassen hebben wij een samenwerkingsverband met een zeer ervaren drukkerij. Door de grote hoeveelheden die wij hier neerleggen, kunnen wij jou ook scherpe prijzen voor het bedrukken afgeven!

De prijzen van de jute tassen van Green Earth Products zijn afhankelijk van het soort tas (model), het door jou gewenste ontwerp en het aantal jute tassen dat je bij ons afneemt.

Voor een gerichte prijsindicatie kun je ten alle tijde contact met ons op nemen door ons te mailen mailto:info@greenearthproducts.eu of te bellen naar  088 77 39 339

of te whatsappen op 06 424 55 441.

Jute is een erg duurzame en krachtige grondstof die bekend staat om een lange levensduur.

Jute tassen worden dankzij de sterke eigenschappen veel hergebruikt in tegenstelling tot bijvoorbeeld plastic en linnen tassen die maar een aantal malen hergebruikt kunnen worden. Daarnaast kun je zelf jouw jute tas zelf ontwerpen en zo trendy maken als je zelf wilt. Een trendy design in combinatie met de krachtige eigenschappen van de jute tassen van Green Earth Products zorgt er voor dat de jute tassen veelvuldig gebruikt zullen worden.

Jazeker kan Green Earth products jute zakken leveren, voorzien van jouw gewenste bedrukking, dus ook voor Sinterklaas jute zakken ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kunt zelfs je persoonlijke voorkeuren qua tekst en beeld aan ons doorgeven zodat wij een persoonlijke Sinterklaas jute zak voor jou kunnen verzorgen. Wij hebben ook mini jute zakken in ons assortiment.

Jute is opgebouwd uit een krachtige natuurlijke vezel die afkomstig is van de jute plant. De jute wordt tot een krachtige draad geproduceerd en in een sterke structuur geweven. Jute wordt vaak gebruikt voor vloerkleden, kleding en tassen.

Linnen is een natuurlijke vezel die tot een fijne structuur wordt geweven. Linnen is afkomstig van de vlasplant en wordt door de goede eigenschappen in natte toestand veelal gebruikt voor slijtvaste stoffen zoals kleding, woningtextiel en tafellinnen.

Het verschil tussen jute en linnen zit hem in de stevigheid en dichtheid van de verweefde stof. De dichtheid van linnen is dichter fijner terwijl de structuur van jute grover en veel sterker is.

Jute tassen zijn door de extreem sterke eigenschappen erg duurzaam.

Jute tassen zijn veel sterker en krachtiger ten opzichte van plastic en linnen tassen. Door de sterke eigenschappen van jute zijn de jute tassen erg duurzaam en gaan daarom veel langer mee dan plastic en linnen tassen. Jute tassen worden door de sterke eigenschappen dan ook vaak hergebruikt.